Gezellig samen aan het

ONTBIJT OF LUNCH

Zelfgemaakte zoetigheden, borrelplanken met een verhaal en gebruik van lokale producten. De ontbijt- en lunchplanken worden met liefde opgemaakt en dat proef & zie je. Er is evenveel aandacht voor de smaak als de opmaak. 

Valt jouw bestelling buiten de hiernaast gestelde voorwaarden dan kijken we naar een passende oplossing. 

Hoe werkt het met het ontbijt

Hoe werkt het met de lunch

€17,75 p.p.

Bestel een heerlijk

gevarieerd ontbijt

Voor degene die ontbijt op bed wil of iemand anders wil verrassen. Een plank vol lekkers om de dag goed te beginnen.

Een volledig

verzorgde lunch

Voor degene die een boost nodig heeft om de dag door te komen. Een plank vol variatie om weer met nieuwe energie aan de slag te kunnen.

€17,75 p.p.

Ontbijt, lunch en koffie erbij?

Huur mijn foodtruck

Wil je echt uitpakken tijdens het ontbijt of de lunch? Laat de koffiebus dan shinen op jouw locatie en we maken er een feestje van! We rollen heel graag naar je toe.

Wat zeggen anderen over Madame Laurine?
De ontbijtjes zijn fantastisch!
Madame Laurine heeft zoveel lekkers te bieden! De ontbijtjes zijn fantastisch. Lekker uitgebreid en niet de standaard dingen. Erg lekker.
Tessa Walda
Een uitzondering op onze speciale dag!
Op onze bruiloft een ontbijtplank laten bezorgen. We wonen niet helemaal in het gebied waar ze normaal gesproken bezorgt, maar voor onze speciale dag maakte ze een uitzondering. Onze dag heerlijk begonnen met al het verse lekkers wat ze voor ons gemaakt had! Een echte aanrader! Wij bestellen snel weer!
Milou Zijlstra
Van ontbijtplank, naar boeking voor ons huwelijk!
Met vaderdag een heerlijke ontbijtplank besteld, zo goed bevallen dat we Madame Laurine ook voor ons huwelijk volgend jaar hebben geboekt.
Jojanneke
Vraag maar raak

Bijna alles kan

Heb jij zelf een te gek idee voor de deze fijne bus? Champagne in plaats van koffie? Liever dineren dan vroeg ontbijten? Kom maar op, voor ons is niets te gek!

Kan ik je helpen?