Jouw decembergeschenk, onze creativiteit

Kerstpakket bestellen

Bijna is het weer zover, de feestdagen! Wat is dat toch een heerlijke tijd van het jaar.

Ook de tijd van het jaar om jouw personeel, de oppas of je moeder te bedanken voor alle werkzaamheden van afgelopen jaar. Daarom bestel je bij ons de leukste en lokale food kerstpakketten. Kerstpakketten met heerlijke streekproducten. Denk aan borrelkaas, wijn, speciaalbier, chocolade, dips etc. Een borrelplank erbij gemaakt door de kanjers van Hoeveparadij in Aduard? Ja, dat kan ook. Een alles in één pakket voor een heerlijke borrelavond! En uiteraard met heel veel liefde ingepakt. 

We maken de borrelkerstpakketten altijd op basis van jouw wensen en dus altijd maatwerk. Geef al je wensen door via onderstaand formulier en we bepalen samen de inhoud!

In samenwerking met FVRTS

Je hebt het vast al gemerkt, maar we houden ontzettend van samenwerken en daarom zijn wij trots op de (nieuwe) samenwerking met onze vriendinnen en collega’s van FVRTS conceptstore. Ben je op zoek naar een combinatie tussen eten en accesoires, neem dan een kijkje in de brochure voor de mogelijkheden van de kerstpakketten in samenwerking met FVRTS. Naast lekkere borrelhappen vind je dan dus ook Scandinavische accessoires in jouw kerstpakket.

Lokaal, duurzaam en vooral heel leuk!

Bestel jouw kerstpakket

Mogen we dit jaar jouw decembergeschenken verzorgen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om alle details te bespreken.

** Let op: check ook even je spam/ongewenste mailbox de komende dagen. Het komt soms voor dat mijn mail of offerte daar in beland, zonde! Dan mis je het leukste! Lukt het nou niet om de bestelling te plaatsen? Mail dan alle bovenstaande info naar hallo@madamelaurine.nl**

KERST - KERST - KERST

Een kerstpakket vol lekkere lokale borrelhappen ?

Klik op de kerstbutton op de homepage voor meer informatie

Kan ik je helpen?