Voor elke gelegenheid, moi & mijn

(KOFFIE) FOODTRUCK

Maak je feestje of event nog leuker door deze groene beauty te stallen op jouw evenement! Deze Volkswagen T3 is een ware eye-catcher, brengt extra sfeer, zorgt voor een bijzonder decor en maakt jouw event nog intiemer. 

Deze foodtruck is een echte toevoeging als je op zoek bent naar lekker eten in combinatie met goede koffies. De foodtruck is namelijk voorzien van een mobiele espressobar waaruit heerlijke espresso’s, cappuccino’s en andere koffiespecialiteiten worden klaar gemaakt. We maken gebruik van 100% Arabica bonen, speciaal gebrand door de mannen van Maalwerk uit Farmsum. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de gasten die niet van koffie houden met thee uit Houwerzijl van de Theefabriek.

Koffie, beleving en eye-catcher met een

FOODTRUCK OP JULLIE BRUILOFT

De dag van jullie leven of een groot feest staat gepland en daarbij wil je je gasten natuurlijk voorzien van koffie. Goede koffie wel te verstaan en daarom is de koffiebus een toffe toevoeging voor jouw bruiloft of feest. En de koffie combineren met een sweettable, zoet of taart? Oui, dat kan!

Verse koffie verkoop op een

markt of beurs

Jouw beurs of event nog aantrekkelijker maken voor de bezoekers? Laat dan deze foodtruck stralen tijdens jouw georganiseerde markt of beurs. We nemen ook zoetigheid, tafels en stoeltjes mee en uiteraard een leuk muziekje. Dus je bent gegarandeerd van een leuke sfeer!

Een koffiemomentje tijdens een

Bedrijfsactiviteit

Koffie drinken en een praatje maken met je collega’s is een alledaagse activiteit. Doe eens gek en pak uit door de foodtruck te stallen bij jouw bedrijf en je personeel hierdoor extra in het zonnetje te zetten. Lekker ongedwongen met elkaar genieten van koffie, zoetigheid en een goed gesprek. Liever ontbijten of lunchen in combinatie met koffie bij jouw bedrijf? Geen probleem!

Koffie foodtruck op jouw

Event of festival

Organiseer je een event of festival en vind je deze foodtruck met espressobar een goede toevoeging? Nou dat vinden wij nou ook. Jouw bezoekers verdienen namelijk een goed bakje koffie en lekkere zoetigheid. 

Wat zeggen anderen over Madame Laurine?
Het wordt met liefde gemaakt!
Als je opzoek bent naar een TE gekke koffiebus waarbij ze ook nog heerlijke zoete planken kan serveren, raad ik madame laurine zeker aan! Laurien is enthousiast en spontaan, en dat proef je terug in de heerlijke koffie, thee en de lekkernijen! ‘Het wordt met liefde gemaakt’ Laurien heel erg bedankt voor de heerlijke ‘ontbijt & zoete’ plank die wij hebben mogen nuttigen!
Ingrid
Iets unieks voor jouw bruiloft, markt of feestje!
Met deze hippe koffiebus genoten van de heerlijke koffie. Dit geserveerd door één en al enthousiasme van Madame Laurine. Ben je op zoek naar iets unieks voor jouw bruiloft, markt of een gezellig feestje aan huis dan is dit een tof idee!
Krista
Van ontbijtplank, naar boeking voor ons huwelijk!
Madame Laurine was bij mij op het werk in Wiemersheerd met de foodtruck, omdat we een verbindingsdag hadden met collega’s. Het was prachtig weer en we hebben genoten van de heerlijke koffie en thee met lekkernijen van Madame Laurine! Het was een prachtige middag en we zaten heel gezellig bij de koffiebus! De entourage is ook prachtig! Dit is zeker een aanrader voor anderen 👍
Lia van de Molen

Over de bus

  • Naam: Monsieur Vert
  • Type: Volkswagen VW T3, 1988
  • Afmetingen: 4.57m x 1.85m x 2.5m (lxbxh)
  • Gastheer: Frenkie

Praktische benodigdheden

  • Elektriciteit (230 V) / vrije groep)
  • Waterbron
  • Verharde ondergrond
  • Tafels voor uitstallen buffet (optioneel)
Kan ik je helpen?