Voor elke gelegenheid, moi & mijn

(KOFFIE)BUS

Maak je feestje of event nog leuker door deze groene beauty te stallen op jouw evenement! Deze Volkswagen T3 is een ware eye-catcher, brengt extra sfeer, zorgt voor een bijzonder decor en maakt jouw event nog intiemer. 

Deze foodtruck is een echte toevoeging als je op zoek bent naar lekker eten in combinatie met goede koffies. De bus is namelijk voorzien van een mobiele espressobar waaruit heerlijke espresso’s, cappuccino’s en andere koffiespecialiteiten worden klaar gemaakt. We maken gebruik van 100% Arabica bonen, speciaal gebrand door de mannen van Maalwerk uit Farmsum. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de gasten die niet van koffie houden middels thee uit Houwerzijl van de Theefabriek.

bruiloft volkswagen koffie bus

Koffie, beleving en eye-catcher op jullie

BRUILOFT

De dag van jullie leven of een groot feest staat gepland en daarbij wil je je gasten natuurlijk voorzien van koffie. Goede koffie wel te verstaan en daarom is de koffiebus een toffe toevoeging voor jou bruiloft of feest. En de koffie combineren met zoet of taart? Oui, dat kan!

Verse koffie verkoop op een

markt of beurs

Jouw beurs of event nog aantrekkelijker maken voor de bezoekers? Laat dan deze foodtruck stralen tijdens jouw georganiseerde markt of beurs. We nemen ook zoetigheid, tafels en stoeltjes mee en uiteraard een leuk muziekje. Dus je bent gegarandeerd van een leuke sfeer!

koffiebus foodtruck catering markt beurs

Een koffiemomentje tijdens een

Bedrijfsactiviteit

Koffie drinken en een praatje maken met je collega’s is een alledaagse activiteit. Doe eens gek en pak uit door de koffiebus te stallen bij jouw bedrijf en je personeel hierdoor extra in het zonnetje te zetten. Lekker ongedwongen met elkaar genieten van koffie, zoetigheid en een goed gesprek. Liever ontbijten of lunchen in combinatie met koffie bij jouw bedrijf? Geen probleem!

Koffie foodtruck op jouw

Event of festival

Organiseer je een event of festival en vind je deze foodtruck met espressobar een goede toevoeging? Nou dat vinden wij nou ook. Jouw bezoekers verdienen namelijk een goed bakje koffie en lekkere zoetigheid. 

koffiebus foodtruck catering event festival

Over de bus

  • Naam: Monsieur Vert
  • Type: Volkswagen VW T3, 1988
  • Afmetingen: 4.57m x 1.85m x 2.5m (lxbxh)
  • Gastheer: Frenkie

Praktische benodigdheden

  • Elektriciteit (230 V) / vrije groep)
  • Waterbron
  • Verharde ondergrond
  • Tafels voor uitstallen buffet (optioneel)

22 t/m 25 september VOLGEBOEKT

Van vrijdag 22 tot en met maandag 25 september is de agenda helemaal volgeboekt.

Sorry!

Een bestelling plaatsen buiten deze periode is gewoon mogelijk. Proost!

Kan ik je helpen?