Leun achterover en laat een

Diner verzorgen

Bij jouw tuinfeest of bruiloft hoort lekker en goed eten. Eten zorgt voor verbinding en brengt de mensen samen. Dit vind ik het allerleukste aan mijn werk. Koken voor jou en je gasten en jullie dan volledig ontzorgen. Oftewel, het goede leven.

Eten, mensen, mooi gedekte tafels en alles tot in de puntjes verzorgd? Ik ben er dol op en daarom kom ik graag naar jou toe.

Wanneer het om dineren gaat bieden wij een combinatie tussen warme en koude gerechten. Dit kan volledig worden aangepast naar jullie wensen. Ik kook graag met de seizoenen mee.

Catering op locatie?

We zijn de kers op jouw taart

Buffet verzorging

Bij een buffet denk je misschien niet direct, oh wauw dat wil ik! Maar wij doen het anders. We nemen onze trappenbar mee en maken er een spektakel van voor het oog en de maag. Wil je warme of koude gerechten? Of een combinatie? In overleg stellen we een menu samen.

Misschien zoek je alleen een kleine aanvulling op de door jou zelf georganiseerde BBQ of diner? Ook geen probleem. In overleg is er heel veel mogelijk en komen we er altijd uit.

Van bediening tot aankleding

Thuis uit eten

Wil je de focus leggen op lang tafelen en dineren en daarbij alles op tafel tot in de puntjes in stijl hebben? Ook daarvoor zijn we in te zetten. We bedienen je aan tafel en zorgen voor (h)eerlijk lokaal eten. Bijpassende wijntjes? Mooie bloemen? Oui, dat kan. In overleg maken we het passend naar jouw wensen.

Niet alleen lekker eten, maar ook

Styling & aankleding

We hebben inmiddels zoveel spullen dat het zonde is om deze niet te delen met jou. Denk aan sta tafels, de champagne trap, stoelen, krijtborden, servetten, servies, glaswerk en nog veel meer. Heb je iets nodig? We horen het graag. Lekker duurzaam ook, waarom alles nieuw kopen als we het samen kunnen delen!

sfeer impressie

Play Video
Play Video
Kan ik je helpen?